Η υποστήριξη δίνει την δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας με ένα τηλεφώνημα να λαμβάνουν πληροφορίες & τεχνικές συμβουλές έτσι ώστε να ξεπεράσουν τεχνικά προβλήματα στις καθημερινές τους εκτυπώσεις.Με τις εξειδικευμένες συμβουλές και την έμπειρη καθοδήγηση των τεχνικών μας, η επίλυση κάθε προβλήματος γίνετε γρηγορότερη από ποτέ

Στην printerhellas.gr προσφέρουμε όλες τις τεχνικές μας γνώσεις ώστε να προσδιορίσουμε τις εκτυπωτικές σας ανάγκες με στόχο την   αποδοτικότερη  & οικονομικότερη λειτουργία του εξοπλισμού σας .  Οι τεχνική μας προσφέρουν γρήγορη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Στην printerhellas.grείμαστε ειδικοί στην επισκευή εκτυπωτών .Οι τεχνικοί μας ειδικεύονται στους κωδικούς σφαλμάτων ,στην εμπλοκή χαρτιού, στην ελαττωματική εικόνα και σε μηχανικές βλάβες. Σας εγγυομαστε πως ο εκτυπωτής σας, θα επισκευαστεί επιτυχώς από τους έμπειρους τεχνικούς μας .

 Επίσης η επισκευή σας θα ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα και σε λογική τιμή. Στην printerhellas.grθα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Ο  εξοπλισμός σας μπορεί να συντηρηθεί και επισκευαστεί στο δικό σας χώρο,  εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη μεταφοράς όπου αυτό είναι εφικτό. 

 Μην ξεχνάτε ότι σας παρέχουμε εκτυπωτή αντικατάστασης.