Συμβόλαια Συντήρησης

Άμεσες επισκευές | Έλεγχος πριν την παράδοση | Εγγύηση επισκευών

Τι είναι τα Συμβόλαια Συντήρησης

Είναι συμβόλαια με προκαθορισμένη διάρκεια  (από 1 ημέρα έως και 5 χρόνια), που δινουν τη δυνατότητα σε όλες τις  επιχειρήσεις και τους απλούς χρήστες, να νοικιάσουν τεχνολογικό εξοπλισμό ή να λαμβάνουν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στον ήδη υπάρχον εξοπλισμό τους.

1. Συνάντηση

Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν με μια εις βάθος διαβούλευση για να εντοπίσουμε και να αναλύσουμε ακριβώς το πώς πού και γιατί, μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να ξεπεράσει τα προβλήματα της.

2. Σχεδιασμός

Η Ομάδα μας θα σχεδιάσει και υπολογίσει  με λεπτομέρεια την τεχνική και οικονομική πρόταση

4. Δοκιμές

Γίνονται όλες οι απαραίτητες δοκιμές του εξοπλισμού σε εργαστηριακό περιβάλλον.

5. Παράδοση

Παράδοση εγκατάσταση δοκιμές , εκπαίδευση των χειριστών του μηχανήματος.

Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην επιλογή ενός Συμβολαίου Συντήρησης.

Η Συντήρηση τα Αναλώσιμα και τα Ανταλλακτικά

Σε αυτό το κομμάτι κερδίζει κάποιος πολλαπλά, μιας και όλα τα μηχανήματα έχουν κάποια μηχανικά μέρη που χρειάζονται συντήρηση, έχουν διάφορα αναλώσιμα με διάρκεια ζωής, και απαιτούν ανταλλακτικά κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Αυτά λοιπόν δεν χρειάζεται ούτε εσείς να τα γνωρίζετε , αλλά ούτε και να τα φορτώνετε σε συνεργάτες ή υπαλλήλους με διαφορετικό αντικείμενο, και με ρίσκο να γίνουν «λάθη» που θα προκύψουν από έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το χρόνο σας, σε αυτά που γνωρίζετε και κάνετε καλύτερα.

Ευελιξία

Ακολουθείστε την εξέλιξη της τεχνολογίας και της αγοράς. Τα Συμβόλαια Συντήρησης δίνουν τη δυνατότητα της αναβάθμισης του εξοπλισμού σας με νεότερα μοντέλα ,σύγχρονες τεχνολογίες που σας καθιστούν συνεχώς άρτια εξοπλισμένους. Χωρίς να δαπανάτε μεγάλα πόσα, να χρειάζεστε ειδικές γνώσεις, και να σας μένει παρωχημένος εξοπλισμός.

Κεφάλαιο και οικονομία

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μεγάλα ποσά για την αγορά του εξοπλισμού. Τα χρήματα που ξοδεύετε είναι πάντα ξεκάθαρα και αποτυπώνονται σε τιμολόγιο με λεπτομερή περιγραφή. Έτσι έχετε πάντα ένα τελικό νούμερο για το κόστος των εκτυπωτικών σας αναγκών.

Άλλα οικονομικά ωφέλη

Ενας άλλος τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων είναι βέβαια και ο φορολογικός, καθώς με την μηνιαία χρέωση έχετε ενα συνεχόμενο έξοδο. Όπως ηδη γνωριζετε ο δικός σας εξοπλισμος θεωρείται “πάγιο” και έχει πενταετή απόσβεση.

Κόστος Συμβολαίου

Το κόστος ορίζεται κατά περίπτωση με βάση τις ανάγκες τη διάρκεια και το ειδος των παρεχομένων υπηρεσιών.

Προσωπικός Σύμβουλος

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, αφήνουμε το κομμάτι της συνεχούς υποστήριξης.

Με τα συμβόλαια συντήρησης έχετε συνεχή πρόσβαση σε πληροφορίες για τον εξοπλισμό σας, αλλά και την ενημέρωση για νέα προγράμματα και τεχνολογίες.

Εσείς κάνετε τις ερωτήσεις και μας ενημερώνετε για τις ανάγκες σας, και εμείς δίνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Σήμερα, όπου οι ανάγκες μιας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος είναι πολύτιμος, έχετε περισσότερο ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους.

Τι περιλαμβάνει ένα Συμβόλαιο Συντήρησης.

Το εκτυπωτικό μηχάνημα που απο κοινού έχουμε επιλέξει για τις ανάγκες σας με βάση τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης σας.

Όλα τα αναλώσιμα του μηχανήματος (εκτός από το χαρτί  τα συρραπτικά και την τοποθέτηση των αναλωσίμων ) , όλα τα ανταλλακτικά  (εκτός από τα γυάλινα και τα πλαστικά μέρη – καπάκια,  για την αντικατάσταση τον οποίων, υπάρχει ξεχωριστεί χρέωση κατόπιν συμφωνίας των μερών)

Παράδοση /Εγκατάσταση του μηχανήματος κατόπιν συνεννόησης στον χρόνο/τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Εκπαίδευση των χειριστών του μηχανήματος, από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας κατά την εγκατάσταση, καθώς επίσης την δωρεάν παροχή εμβόλιμων πληροφοριών χρήσης και καλής λειτουργίας του εξοπλισμού.

  • Πρόσβαση στην ηλεκτρονική και τηλεφωνική υποστήριξη της εταιρείας μας με στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του εξοπλισμού.
  •  Άνω του 30% των προβλημάτων του εξοπλισμού, επιλύονται άμεσα μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου (Anydesk, Ammyy, Teamviewer)

Περιοδικός έλεγχος & συντήρηση του μηχανήματος. Αναφορές λειτουργίας και χρήσης.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και θα σας σταλεί μια προσφορά.

  • Please enter a number from 3 to 70.
  • Please enter a number from 3 to 70.
  • απαραίτητα πεδία *
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται