Υπηρεσίες

Άμεσες επισκευές | Έλεγχος πριν την παράδοση | Εγγύηση επισκευών

Συμβόλαια Συντήρησης

1. Συνάντηση

Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν σε μια εις βάθος διαβούλευση για να εντοπίσουμε και να αναλύσουμε ακριβώς το πώς πού και γιατί, μπορούμε να βοηθήσουμε την επιχείρηση σας να ξεπεράσει τα προβλήματα της.

2. Σχεδιασμός

Η Ομάδα μας θα σχεδιάσει και υπολογίσει  με λεπτομέρεια την τεχνική και οικονομική πρόταση

3. Εκτέλεση

Lorem ipsum dolor sit etra amets, consectetur adipiscing elit, sedips do eiusmod tempor incid et dolor. Ut enim ad minim.

4. Δοκιμές

Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες δοκιμές σε εργαστηριακό  περιβάλλον  και

5. Παράδοση

Παράδοση εγκατάσταση δοκιμές

Συμβόλαια Συντήρησης

Υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί λόγοι, που μπορούν να οδηγήσουν στην επιλογή ενός Συμβολαίου Συντήρησης.

Η Συντήρηση τα Αναλώσιμα και τα Ανταλλακτικά

Σε αυτό το κομμάτι κερδίζει κάποιος πολλαπλά, μιας και όλα τα μηχανήματα έχουν κάποια μηχανικά μέρη που χρειάζονται συντήρηση, έχουν διάφορα αναλώσιμα με διάρκεια ζωής, και απαιτούν ανταλλακτικά κατά τη διάρκεια της χρήσης τους. Αυτά λοιπόν δεν χρειάζεται ούτε εσείς να τα γνωρίζεται , αλλά ούτε και να τα φορτώνετε σε συνεργάτες ή υπαλλήλους με διαφορετικό αντικείμενο, και με ρίσκο «λάθη» που θα προκύψουν από έλλειψη γνώσεων και εμπειρίας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το χρόνο σας, σε αυτά που γνωρίζεται και κάνετε καλύτερα.

Ευελιξία

Ακολουθείστε την εξέλιξη της τεχνολογίας και της αγοράς. Τα Συμβόλαια Συντήρησης δίνουν τη δυνατότητα της αναβάθμισης του εξοπλισμού με νεότερα μοντέλα ,σύγχρονες τεχνολογίες που σας καθιστούν συνεχώς άρτια εξοπλισμένους. Χωρίς να δαπανάτε μεγάλα πόσα, να χρειάζεσθε ειδικές γνώσεις, και να σας μένει παρωχημένος εξοπλισμός.

Κεφάλαιο και οικονομία

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε μεγάλα ποσά για την αγορά του εξοπλισμού. Τα χρήματα που ξοδεύεται είναι πάντα ξεκάθαρα και αποτυπώνονται σε τιμολόγιο με λεπτομερή περιγραφή. Έτσι έχετε πάντα ένα τελικό νούμερο για το κόστος των εκτυπωτικών σας αναγκών.

Άλλα οικονομικά ωφέλει

Ενας αλλος τροπος εξοικονομισεις χρηματων ειναι βεβαια και ο φορολογικος, με την μηνιαια χρεωση εχετε ενα συνεχομενο εξοδο. Οπως ηδη γνωριζεται ο δικο σας εξοπλισμος θεωρειτε ‘παγιο’ και έχει πενταετή απόσβεση.

Προσωπικός Σύμβουλος

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, αφήνουμε το κομμάτι της συνεχούς υποστήριξης.

Με τα συμβόλαια συντήρησης έχετε την συνεχή πρόσβαση σε πληροφορίες για τον εξοπλισμό σας, αλλά και την ενημέρωση για νέα προγράμματα και τεχνολογίες. Εσείς κάνετε

τις ερωτήσεις και μας ενημερώνετε για τις ανάγκες σας, και εμείς δίνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Σήμερα, όπου οι ανάγκες μιας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος είναι πολύτιμος, έχετε περισσότερο ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους.

Project Management

In sit amet urna dapibus, pretium nisi nec, imperdiet velit maecinas Dapibus augue mi sit amet bibend ets viverra.

Τι είναι τα Συμβόλαια Συντήρησης

Είναι συμβόλαια με προκαθορισμένη διάρκεια  (από 1 ημέρα έως και 5 χρόνια), που δινουν τη δυνατότητα σε όλες τις  επιχειρήσεις και τους απλούς χρήστες, να νοικιάσουν τεχνολογικό εξοπλισμό ή να λαμβάνουν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στο ήδη υπάρχον εξοπλισμό τους.

Τι περιλαμβάνει ένα Συμβόλαιο Συντήρησης.

Όλα τα αναλώσιμα του μηχανήματος (εκτός από το χαρτί  τα συρραπτικά και την τοποθέτηση των αναλωσίμων ) , όλα τα ανταλλακτικά  (εκτός από τα γυάλινα και τα πλαστικά μέρη – καπάκια,  για την αντικατάσταση τον οποίων, υπάρχει ξεχωριστεί χρέωση κατόπιν συμφωνίας των μερών)

Εκπαίδευση των χειριστών του μηχανήματος από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρείας μας κατά την εγκατάσταση καθώς επίσης και την δωρεάν παροχή εμβόλιμων πληροφοριών εκπαίδευσης των χειριστών του μηχανήματος.

  1. Για τη γρήγορη επίλυση προβλημάτων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση τόσο στην ηλεκτρονική υποστήριξη της εταιρείας μας ή να μιλήσετε με το έμπειρο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας.
  2. Γρήγορη επίλυση προβλημάτων: Άνω του 30% των ζητημάτων των πελατών μας επιλύονται άμεσα μέσω τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου.
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here

Κόστος Συμβολαίου Συντήρησης

Το κόστος ορίζεται κατά περίπτωση με βάση τις ανάγκες τη διάρκεια και το ειδος των παρεχομένων υπηρεσιών.

Ζητήστε μας μια προσφορά

Γραμμή Επικοινωνίας

210 76 45 270

email

info@printerhellas.gr

Ωρες Λειτουργίας

09:00 – 17:00