Οι εταιρείες που μας εμπιστεύονται γνωρίζουν ότι είμαστε εκεί γι’ αυτές , σε όλες της τεχνολογικές απαιτήσεις τους

Η Zakcret AE, η ελληνική αλυσίδα αθλητικών & sportswear ειδών, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1975. Σήμερα αριθμεί 22 φυσικά και 5 ηλεκτρονικά καταστήματα με περισσότερους από 300 εργαζόμενους συνολικά.

Η ACS Courier λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων, μικροδεμάτων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με βασικό της στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το 1991 η PayLink εισήγαγε τις υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων στην Ελλάδα σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Western Union International και από τότε παραμένει κύριος αντιπρόσωπος της Western Union για την Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

Η Avance Rent A Car ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992 στην Αθήνα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ποικίλους τύπους αυτοκίνητων και μηχανών. Για περισσότερο από μια δεκαετία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει και ανανεώνει.

Η Βιοκυτταρική πρόγνωση, είναι ένα πλήρες ανθρωποκεντρικό διαγνωστικό κέντρο που θέτει υψηλούς στόχους στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόληψης, δημιουργώντας έτσι την ειδοποιό διαφορά του ιδρύματος από άλλα συναφή.

Έργο της εταιρείας μας είναι η λειτουργία , η συντήρηση και η ανάπτυξη του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και η διασφάλιση της διαφανούς και αμερόληπτης πρόσβασης των καταναλωτών και γενικότερα όλων των χρηστών του δικτύου. Στοχεύουμε στην αξιόπιστη τροφοδοσία των Πελατών μας , στην ποιότητα της τάσης του ρεύματος και στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης.

Η Akoustica Medica δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας για την ενίσχυση ακοής. Ιδρύθηκε το 1998 και από το 2000, είναι μέλος του ομίλου Demant SA, του παλαιότερου ιδρύματος στον κόσμο στο χώρο μέριμνας για τη βαρηκοΐα. Αποτελεί έτσι, τη μοναδική πολυεθνική εταιρεία στην Ελλάδα στον χώρο αυτό.

Κατεβάστε δωρεάν τον Οδηγό Καλής Λειτουργίας Εκτυπωτών

Ebook

Δείτε τα προϊόντα μας

Κατάστημα OnLine

Ακολουθήστε μας